Wątek Zamknięty
1.Nickw grze: DaDamekk
2.Wiek: 13lat
3.Ile grasz w GMP: Gram oko³o 3 miesiêcy
4.Jakie masz w tym do¶wiadczenie: Mia³em Kilka posad na innych serwerach
5.Ile razy by³e¶ dowódc±: Ani razu
1.Nick w grze: Diego_1810.
2.Wiek: 13 lat.
3.Ile grasz w GMP : ok.3-4 miesi±ce.
4.Jakie masz w tym do¶wiadczenie: Mia³em kilka posad na innych serwerach (tak jak poprzednik).Ponadto jestem dobrze zapoznany z mapami.Jestem do¶wiadczonym graczem gry Gothic 2 Multiplayer.My¶lê ¿e poradzê sobie na tej posadzie.
5.Ile razy by³e¶ dowódc±: Szkoda,ale wogóle.
Ostatnio edytowany przez Diego (2012-04-05 21:39:33)
Có¿ powiem tak DaDamka w ogóle nie widzia³em na serwerze a Diego gra³ wiêc Diego ma wiêksze szanse zostania dowódc±.
Demonisie oprócz tego ¿e czêsto bywasz na serwerze, to ja jestem zwi±zany z serwerem bardzo d³ugo i mia³em wiêcej wa¿niejszych posad i w³a¶nie podczas tego zdoby³em takie do¶wiadczenie w grze na tym serwerze.
My¶le ¿e Diego lepiej sprawdzi sie w tej roli gdy¿ s±dze ¿e jest bardziej do¶wiadczonym graczem ni¿ DaDamekk i gra³ o wiele d³u¿ej jeszcze w krucjacie a DaDamekk dopiero od florencji (no mo¿e jeden dzieñ na krucjacie) ostatecznie wola³ bym Diega na przywódce templariuszy.
A dla mnie To powinien byæ kto¶ inny ni¿ Dadamekk, a czemu? DaDamekka w ogóle nie znam, ma s³ab± klasê a ¿eby zostaæ dowódc± trzeba d³ugo graæ jak np Gormak lub czarny, wiêc ja jestem za tym ¿eby kto¶ bardziej dyscyplinowany by³ szefem.
Wątek Zamknięty