1.Nick w grze: Diego_1810.
2.Wiek: 13 lat.
3.Ile grasz w GMP : ok.3-4 miesiące.
4.Jakie masz w tym doświadczenie: Miałem kilka posad na innych serwerach (tak jak poprzednik).Ponadto jestem dobrze zapoznany z mapami.Jestem doświadczonym graczem gry Gothic 2 Multiplayer.Myślę że poradzę sobie na tej posadzie.
5.Ile razy byłeś dowódcą: Szkoda,ale wogóle.
Ostatnio edytowany przez Diego (2012-04-05 21:39:33)
Cóż powiem tak DaDamka w ogóle nie widziałem na serwerze a Diego grał więc Diego ma większe szanse zostania dowódcą.
Demonisie oprócz tego że często bywasz na serwerze, to ja jestem związany z serwerem bardzo długo i miałem więcej ważniejszych posad i właśnie podczas tego zdobyłem takie doświadczenie w grze na tym serwerze.
Myśle że Diego lepiej sprawdzi sie w tej roli gdyż sądze że jest bardziej doświadczonym graczem niż DaDamekk i grał o wiele dłużej jeszcze w krucjacie a DaDamekk dopiero od florencji (no może jeden dzień na krucjacie) ostatecznie wolał bym Diega na przywódce templariuszy.
A dla mnie To powinien być ktoś inny niż Dadamekk, a czemu? DaDamekka w ogóle nie znam, ma słabą klasę a żeby zostać dowódcą trzeba długo grać jak np Gormak lub czarny, więc ja jestem za tym żeby ktoś bardziej dyscyplinowany był szefem.